HTML

Kelet-északi történetek

Friss topikok

  • Vidor Ágnes: Tudta, tudtam, hogy tovább kellet volna ott maradnunk! Klassz helyeken jársz, csak így tovább. (2014.06.15. 09:50) A tengerparton - folytatás
  • Róbert Andorné: Ne sajnáld se a pénzt, se az időt arra, hogy élményeket gyüjts. Ide már nem valószinü, hogy vissza... (2014.06.12. 08:03) A tengerparton
  • Róbert Andorné: Helyes a bőgés oroszlán!!!!!!!! (2014.05.09. 16:54) Ismét tél
  • RóbertKatalin: De jól hangzik! A locsolókannás virág tök szép! :-) Azok a kicsinek látszó légballonok tényleg kic... (2014.05.01. 11:00) Tavasz van végre!
  • nyulmama: Hó, de jó neked! Mármint Dániát illetőleg, nem a leadandó munkára gondoltam. Ez a Koppenhága, meg ... (2014.04.17. 21:59) Dán akarok lenni!

És ördögök is garázdálkodnak mifelénk

2013.12.13. 21:27 Avril50

Az angyalkák mellett megjelentek az ördögök is nálunk. Tegnap reggelre az összes iroda (mármint azoké, akik angyalkáznak) tele lett kéretlen díszekkel. Volt, akinek több guriga wc papír lógott a lámpáiról, mások szilveszteri szerpentint kaptak. Az én íróasztalom így nézett ki:

ördög1_a.jpg

Ma reggelre pedig az összes szék kint állt a folyosón, és nem lehetett közlekedni köztük,valamint személyre szóló titkos üzenetek tűntek fel itt-ott. Volt, akinek kissé átrendeződött a szobája, vagy furcsa helyről került elő a váltócipője.  Vannak azért olyan munkatársak, akik ferde szemmel nézik a játékot, de ők állítólag másban is kissé merevek.

És mielőtt valaki azt hiszi, hogy csak növesztjük a fenekünket, el kell mondanom, hogy év végi hajrában vagyunk.Az adminisztráció - ahogy mindenütt a világon - az utolsó számlák behajtásával foglalkozik, én két napot egy konferencián ültem, közben zúdítják rám a jövő évi elvárásokat. Az egyik lány, akivel fotózásról szoktam beszélgetni, azt mondja napi 12 órát dolgozik. Kissé nyúzottak vagyunk. Viszont minden nap tesz felváltva valaki valamilyen édességet, gyümölcsöt a közös konyha asztalára.

Ma egyébként lezárult az egész angyalka ügy. Megtudtam, hogy ki az angyalkám - hát, egyáltalán nem az, akire gondoltam. Összegyűltünk és egyenként elmondtuk, hogy mit kaptunk és tippeltünk, hogy ki lehet az angyalkánk. Voltak nagy nevetések közben, ránk is csukták az ajtót a nem játszó, ámde dolgozó kollégák. Az egyik ördög önbevallásos alapon meglett - mindenki teljes döbbenetére nem valamelyik vicces pasi, hanem egy helyes nő. A másik ördög nem fedte fel kilétét, így örökké találgatni fogunk.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kelet-eszak.blog.hu/api/trackback/id/tr955690153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Róbert Andorné 2013.12.13. 22:09:49

Nagyon okos az igazgatónőtök. Evvel a sok mu nka melletti vidámsággal és hülyéskedéssel remekül összekovácsolja a társaságot. Együtt szórakozva eredményesebben lehet együtt dolgozni, ha arra van szükség.

És Te? Veszed a lapot?

RóbertKatalin · http://robertkatalin.blog.hu/ 2013.12.13. 22:57:03

Egyértelmű, hogy ő veszi a lapot! :-)
Amúgy is, az a sok stop felirat csak azt jelenti, hogy ne dolgozz olyan sokat ;-)
süti beállítások módosítása